Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Κάλυψη καταπακτών FRP >
Στρογγυλή κάλυψη ΕΛΙΤ FRP με το τετραγωνικό υλικό πλαισίων SMC, μέγεθος κάλυψης 700mm

Στρογγυλή κάλυψη ΕΛΙΤ FRP με το τετραγωνικό υλικό πλαισίων SMC, μέγεθος κάλυψης 700mm

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

ELITE

Πιστοποίηση:

CE / EN124 / SGS / TUV

Αριθμό μοντέλου:

SR700

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Υλικό:
SMC FRP
Διαστάσεις:
700mm
Πρότυπα:
EN124
Χρώμα:
Μαύρος
Συσκευασία:
Ξύλινη παλέτα
Υπηρεσία:
COem
Δοκιμή τρίτου:
διαθέσιμος
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
50 σύνολα
Συσκευασία λεπτομέρειες
Παλέτα
Χρόνος παράδοσης
20 ημέρες/εμπορευματοκιβώτιο
Όροι πληρωμής
T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς
2000000 σύνολα/έτος
Περιγραφή προϊόντων

Στρογγυλή κάλυψη ΕΛΙΤ FRP με το τετραγωνικό υλικό πλαισίων SMC, μέγεθος κάλυψης 700mm

 

Λεπτομέρειες προϊόντων κάλυψης καταπακτών ΕΛΙΤ FRP

Στρογγυλή κάλυψη ΕΛΙΤ FRP με το τετραγωνικό υλικό πλαισίων SMC, μέγεθος κάλυψης 700mm 0

Κώδικας Υλικό

Χωρητικότητα φορτίων

Σαφές άνοιγμα

Ο (χιλ.)

Μέγεθος κάλυψης

Δ (χιλ.)

Μέγεθος πλαισίων

Φ (χιλ.)

Ύψος κάλυψης

χ (χιλ.)

Ύψος πλαισίων

Χ (χιλ.)

Βάρος

(κλ)

SR700 SMC D400 650 700 800x800 50 70 63.0

 

*Consult το φυλλάδιο πληροφοριών, το τεχνικές φύλλο στοιχείων και οι προδιαγραφές για να πάρει όλες τις πληροφορίες για την κάλυψη καταπακτών ΕΛΙΤ FRP.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων

Ενισχυμένα τα ίνα πλαστικά κιγκλιδώματα (FRP) προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών υλικών όπως το χάλυβα ή το ξύλο. Εδώ είναι πέντε βασικά πλεονεκτήματα των κιγκλιδωμάτων FRP:

1. Αντίσταση διάβρωσης: Τα κιγκλιδώματα FRP είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη διάβρωση, που καθιστά τους ιδανικούς για τις εφαρμογές στα σκληρά περιβάλλοντα. Αντίθετα από το χάλυβα, τα κιγκλιδώματα FRP δεν οξυδώνουν ή δεν υποβιβάζουν όταν εκτίθεται στην υγρασία, τις χημικές ουσίες, ή saltwater. Αυτή η αντίσταση διάβρωσης εξασφαλίζει μακράς διαρκείας απόδοση και μειώνει τα κόστη συντήρησης.

2. Υψηλή - δύναμη - αναλογία -βάρους: Τα κιγκλιδώματα FRP έχουν μια υψηλή - δύναμη - αναλογία -βάρους, που καθιστά τα ελαφριά όμως ισχυρά. Μπορούν να υποστηρίξουν τα βαριά φορτία ενώ όντας ευκολότεροι να χειριστούν, να μεταφέρουν, και να εγκαταστήσουν έναντι των κιγκλιδωμάτων χάλυβα. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα συμφέρον στις καταστάσεις όπου οι περιορισμοί βάρους ή η ευκολία της εγκατάστασης είναι κρίσιμοι παράγοντες.

3. Non-Conductive: Τα κιγκλιδώματα FRP είναι non-conductive και παρέχουν τις άριστες ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα τους καθιστά ασφαλέστερους να χρησιμοποιήσουν στα περιβάλλοντα όπου η ηλεκτρική αγωγιμότητα πρέπει να αποφευχθεί, όπως οι ηλεκτρικοί υποσταθμοί, τα εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, ή οι παράκτιες πλατφόρμες. Επιπλέον, τα κιγκλιδώματα FRP δεν παρεμποδίζουν τους ηλεκτρομαγνητικούς τομείς, που καθιστούν τους κατάλληλους για τη χρήση στις περιοχές με τον ευαίσθητο εξοπλισμό.

4. Αντίσταση ολίσθησης: Τα κιγκλιδώματα FRP σχεδιάζονται με μια ολίσθηση-ανθεκτική επιφάνεια, που παρέχει την ενισχυμένη ασφάλεια και στους ξηρούς και υγρούς όρους. Η κατασκευασμένη επιφάνεια του κιγκλιδώματος βοηθά να μειώσει τον κίνδυνο ολισθήσεων, ταξίδια, και πτώσεις, που κάνουν το κατάλληλο για τις διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των διαβάσεων πεζών, τις πλατφόρμες, τα σκαλοπάτια, και τις κεκλιμένες ράμπες.

5. Χαμηλή συντήρηση: Τα κιγκλιδώματα FRP απαιτούν την ελάχιστη συντήρηση έναντι των παραδοσιακών υλικών. Δεν απαιτούν, ή περιοδικός επεξεργασία για να προστατεύσουν από τη διάβρωση. Τα κιγκλιδώματα FRP είναι ανθεκτικά στη UV ακτινοβολία, που εξασθενίζει, και που ξεπερνά, που εξασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη διάρκειά τους και που μειώνει την ανάγκη για τις συχνές επισκευές ή τις αντικαταστάσεις. Ο κανονικός καθαρισμός με τα ήπια απορρυπαντικά είναι χαρακτηριστικά επαρκής για να διατηρήσει την εμφάνιση και την απόδοσή τους.

 

Αυτά τα πλεονεκτήματα κάνουν τα κιγκλιδώματα FRP μια ευπροσάρμοστη και οικονομικώς αποδοτική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, της χημικής επεξεργασίας, της επεξεργασίας απόβλητου ύδατος, του ναυτικού, και των τομέων των μεταφορών.

Στρογγυλή κάλυψη ΕΛΙΤ FRP με το τετραγωνικό υλικό πλαισίων SMC, μέγεθος κάλυψης 700mm 1

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάλυψη καταπακτών FRP Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 manholes-covers.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.